Recht voor ú

U kan op Advox rekenen, ook in deze uitzonderlijke omstandigheden

Voor Advox is de bescherming van de cliënten en de medewerkers prioritair. We menen dat het onze maatschappelijke plicht is om de ernst van deze situatie onder ogen te zien en om bij te dragen in de beperking van de schade.

Als modern kantoor hebben we de laatste jaren enorm ingezet op digitalisering. Dit biedt ons de mogelijkheid om de continuïteit van onze dienstverlening en de behartiging van uw rechten te garanderen, los van onze fysieke aanwezigheid op kantoor.

We zullen beschikbaar zijn tijdens de normale kantooruren van maandag tot en met donderdag van 9u – 12.30 u en van 13u tot 18u, vrijdag van 9u – 12.30u en van 13u – 16u.  U kan ons telefonisch bereiken of (bij voorkeur) per email.

Ook onze consultaties zullen blijven plaatsvinden, hetzij telefonisch, dan wel via een daartoe geïnstalleerde app “starleaf”.

Wat de zittingen betreft volgen wij de richtlijnen uitgaande van de rechtbanken en communiceren wij hierover duidelijk met onze cliënten.

Eventuele verdere evoluties zullen gecommuniceerd worden via onze advox-website, onze facebookpagina en linkedin.

Heeft u vragen? Aarzel niet ons hierover te contacteren.

Vriendelijke groeten
Advox advocaten

tags

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print

10 FEBRUARI '22 / GRATIS INFOAVOND /

Een toekomst zonder zorgen. Ook voor u en uw naasten?

Tijdens deze infoavond zoeken wij samen met u naar de juiste antwoorden en oplossingen om uzelf en uw familie te ontzorgen. 

 

Daarnaast bekijken we ook de mogelijkheden waaruit u reeds vandaag kan kiezen om uw nabije en verdere toekomst te plannen. 


Zo wordt onder meer de Zorgkaft toegelicht,een hulpmiddel waarin al uw wensen van A tot Z worden opgenomen.
 

 

CST + MONDMASKER ZIJN VERPLICHT