Recht voor ú

Invorderingen

Invorderingen

Het gebeurt meer dan eens dat men probeert aan betaling te ontsnappen. Uw facturen worden niet geregeld, uw huurder betaalt niet, een mede-eigenaar draagt niet bij in de algemene kosten, uw geleden schade wordt niet vergoed,…

Een en ander vereist een krachtdadige en korte opvolging. Op korte termijn ontvangt de schuldenaar een aanmaning en wordt er waar nodig geprocedeerd. We bespreken met u een plan van aanpak op maat en werken met heldere tarieven.

Wij nemen de ganse communicatie met de schuldenaar over, controleren de betalingen en agenderen zorgvuldig de noodzakelijke stappen zodat u zelf gespaard blijft van deze administratieve rompslomp.

Advox werkt efficiënt samen met gerechtsdeurwaarders. We vragen van hen dezelfde kordate en snelle aanpak.

Advox bekijkt uw dossier empathisch én zakelijk. We begeleiden u met een duidelijke en allesomvattende strategie, die we samen met u uittekenen. Krachtig, efficiënt, eerlijk en doelgericht. Kortom: Recht voor ú.'

Stel ons uw vraag

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

31 MEI '22 / GRATIS INFOAVOND / 19:30

Huren en verhuren in begrijpbare taal...

Tijdens deze sessie informeren wij jullie over de verschillende rechten en plichten, zowel als huurder en verhuurder, in het kader van een woninghuurcontract. 

 

Aansluitend nodigen wij jullie graag uit voor een hapje en drankje. 

 

Registratie is verplicht aangezien het aantal inschrijvingen beperkt is.

 

Deze infoavond is gratis.