Recht voor ú

Makelaar / schadebeheerder

Makelaar / schadebeheerder

Advox advocaten onderhoudt een nauwe relatie met makelaars en hun schadebeheerders. Wij stellen onze expertise ter beschikking van uw kantoor.
Dit kan door u bij te staan bij uw dagelijks schadebeheer of door onze uitgebreide adviesfunctie.

U stelt zich een vraag of krijgt een vraag van een van uw klanten. Wij formuleren via onze tool onmiddellijk een duidelijk en bruikbaar antwoord gesteund op tientallen jaren ervaring.

Onze samenwerking met makelaars en verzekeringsagenten is gestoeld op vertrouwen dat we dag na dag moeten verdienen. Enerzijds staan we ter uw beschikking om onze expertise te delen, zonder dat daarvoor een kostprijs wordt aangerekend.  Anderzijds moet onze tussenkomst een meerwaarde zijn voor uw klanten. Onze aanpak is er zo op gericht dat uw klanten dezelfde service genieten gedurende de ganse behandeling van hun schadedossier.

 

Advox bekijkt uw dossier empathisch én zakelijk. We begeleiden u met een duidelijke en allesomvattende strategie, die we samen met u uittekenen. Krachtig, efficiënt, eerlijk en doelgericht. Kortom: Recht voor ú.'

Stel ons uw vraag

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10 FEBRUARI '22 / GRATIS INFOAVOND /

Een toekomst zonder zorgen. Ook voor u en uw naasten?

Tijdens deze infoavond zoeken wij samen met u naar de juiste antwoorden en oplossingen om uzelf en uw familie te ontzorgen. 

 

Daarnaast bekijken we ook de mogelijkheden waaruit u reeds vandaag kan kiezen om uw nabije en verdere toekomst te plannen. 


Zo wordt onder meer de Zorgkaft toegelicht,een hulpmiddel waarin al uw wensen van A tot Z worden opgenomen.
 

 

CST + MONDMASKER ZIJN VERPLICHT