Recht voor ú

Geneesheer-deskundige

Geneesheer-deskundige

Voor de behandeling van een letselschadedossier doet Advox advocaten een beroep op een uitgebreid netwerk van raadsgeneesheren.

Advox advocaten treedt vaak op in letselschadedossiers en dit over gans België. Correcte bijstand is dan van groot belang. Vaak moet beroep worden gedaan op een raadsgeneesheer. Een correcte en deskundige benadering van patiënt/cliënt is de grootste troef om een minnelijke regeling te bekomen.

Advox advocaten zorgt voor de begeleiding van de cliënt van bij aanvang van het dossier, maar doet uiteraard veelvuldig beroep op raadsgeneesheren om hun cliënten bij te staan.

Het uitwisselen van de juiste en volledige informatie is daarbij van groot belang.

Advox bekijkt uw dossier empathisch én zakelijk. We begeleiden u met een duidelijke en allesomvattende strategie, die we samen met u uittekenen. Krachtig, efficiënt, eerlijk en doelgericht. Kortom: Recht voor ú.'

Stel ons uw vraag

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10 FEBRUARI '22 / GRATIS INFOAVOND /

Een toekomst zonder zorgen. Ook voor u en uw naasten?

Tijdens deze infoavond zoeken wij samen met u naar de juiste antwoorden en oplossingen om uzelf en uw familie te ontzorgen. 

 

Daarnaast bekijken we ook de mogelijkheden waaruit u reeds vandaag kan kiezen om uw nabije en verdere toekomst te plannen. 


Zo wordt onder meer de Zorgkaft toegelicht,een hulpmiddel waarin al uw wensen van A tot Z worden opgenomen.
 

 

CST + MONDMASKER ZIJN VERPLICHT