Recht voor ú

Ongeval & schade

Een ongeval is snel gebeurd. U zit met veel vragen. Wie is er in fout ? Wie zal mijn schade vergoeden ? Zijn alle documenten wel goed ingevuld ? Wat moet ik bijhouden ? Heb ik wel recht op een vergoeding en zal al mijn schade vergoed worden?

Advox staat garant om u hierbij te helpen, niet alleen in een procedure voor de rechtbank maar ook voordien. Zo is het belangrijk dat meteen na het ongeval het aanrijdingsformulier correct wordt ingevuld en u meteen de nodige maatregelen treft voor vaststelling van de aansprakelijkheid en de schade (verwittigen politie, trekken van foto’s, aanspreken van getuigen, …).

Wij bespreken uw dossier van A tot Z. Samen met u bekijken we welke mogelijkheden er zijn. Allereerst wordt er een inschatting gedaan van de aansprakelijkheid: wie is er in fout?

Hierbij garanderen wij:

  • Eerlijke en heldere communicatie: u wordt actief bij het dossier betrokken en kan steeds met uw bezorgdheden terecht bij uw dossierbeheerder.
  • Actief optreden: wij trachten er steeds voor te zorgen dat u zo snel wordt verder geholpen en doen het nodige om het dossier niet nodeloos te laten aanslepen.
  • Expertise: onze advocaten zijn experten in hun vakgebied en volgen de nieuwste ontwikkelingen in dit domein op de voet.

Nadat werd uitgeklaard wie er in fout was, kunnen we u bijstaan bij het bekomen van een correcte schadevergoeding, dit zowel voor de schade aan uw voertuig als voor de lichamelijke schade.

Bij ons kan u erop rekenen dat uw dossier van begin tot einde correct wordt behandeld.

zie ook: lichamelijke schade, verzekeringen, verkeersongeval, overlijden

Advox bekijkt uw dossier empathisch én zakelijk. We begeleiden u met een duidelijke en allesomvattende strategie, die we samen met u uittekenen. Krachtig, efficiënt, eerlijk en doelgericht. Kortom: Recht voor ú.'

Stel ons uw vraag

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

21 juni '22 / GRATIS INFOAVOND / 19:30

Een toekomst zonder zorgen. Ook voor u en uw naasten?

Wat kan ik vandaag reeds regelen om mijn toekomst van morgen veilig te stellen?

Wat na een relatiebreuk?
Wat als je er niet meer bent?
Wat als je niet meer zelf kan beslissen?
Hoe bescherm ik mijn (minderjarige) kinderen?
Wat gebeurt er met mijn vermogen na overlijden?
….

Aansluitend nodigen wij jullie graag uit voor een hapje en drankje. Registratie is verplicht aangezien het aantal inschrijvingen beperkt is. 

Deze infoavond is gratis.