Recht voor ú

Kopen

Bij een aan- en verkoop contracteert u meestal met iemand die u niet kent, terwijl het toch over een aanzienlijk budget gaat. Laat u bijstaan door iemand met kennis van zaken om procedures te vermijden.

Een verkoop van een huis kan tot problemen leiden: gebreken worden ‘weggemoffeld’, er wordt niet correct betaald, vergunningen zijn niet in orde, het huis is niet opgekuist bij de overdracht, het contract is onduidelijk, …

Een procedure rond deze materies kan snel ontaarden, lang duren en heel kostelijk worden. We zien het als onze grootste uitdaging om u, zo mogelijk, hiervan te besparen.

Als het kan, kiezen we resoluut voor onderhandeling en buitengerechtelijke akkoorden. Steeds wegen we met u af of de kost van een procedure opweegt tegen een snelle oplossing. Daar heeft u recht op.

Zie ook: kopen, huren of (ver)bouwen

Advox bekijkt uw dossier empathisch én zakelijk. We begeleiden u met een duidelijke en allesomvattende strategie, die we samen met u uittekenen. Krachtig, efficiënt, eerlijk en doelgericht. Kortom: Recht voor ú.'

Stel ons uw vraag

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10 FEBRUARI '22 / GRATIS INFOAVOND /

Een toekomst zonder zorgen. Ook voor u en uw naasten?

Tijdens deze infoavond zoeken wij samen met u naar de juiste antwoorden en oplossingen om uzelf en uw familie te ontzorgen. 

 

Daarnaast bekijken we ook de mogelijkheden waaruit u reeds vandaag kan kiezen om uw nabije en verdere toekomst te plannen. 


Zo wordt onder meer de Zorgkaft toegelicht,een hulpmiddel waarin al uw wensen van A tot Z worden opgenomen.
 

 

CST + MONDMASKER ZIJN VERPLICHT