Recht voor ú

Schade door dieren

Schade door dieren

Dieren hebben het dagelijks leven van mensen altijd al beïnvloed. Vroeger deden ze vaak dienst om werk te verlichten of om voor onze voeding te zorgen. In de loop van de tijd hebben dieren ook een functie gekregen als gezelschap en kameraad.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de aanwezigheid van dieren in ons dagelijks leven risico’s inhoudt.

Denk maar aan uw zoon die door de hond van de buren wordt gebeten of een paard met ruiter op de weg dat uitwijkt tegen uw voertuig.

Waar zich ongevallen voordoen, ontstaat er schade. Vaak rijst de vraag wie aansprakelijk is voor het gedrag van een dier. Kan de eigenaar gevonden worden? Is er sprake van uitlokking?

Het antwoord op die vragen lijkt eenvoudig, maar al te vaak leidt dit toch tot het afwijzen van verantwoordelijkheden of een onredelijke houding van een van de betrokkenen.

Wat kan Advox voor u betekenen ?

Advox beantwoordt in de eerste plaats uw vragen, maar zal u ook bijstaan bij de behandeling van uw dossier.

U mag hierbij begeleiding verwachten van gespecialiseerde advocaten zowel voor, tijdens en na een eventuele gerechtelijke procedure.

Wij staan u bij om zo snel mogelijk na het schadegeval de nodige voorzorgen te nemen voor de juiste aangifte bij uw verzekering, de vaststelling van aansprakelijkheid en de schade (foto’s, getuigenverklaringen, enzovoort).

Hierbij garanderen wij:

  • Eerlijke en heldere communicatie: u wordt actief bij het dossier betrokken en kan steeds met uw bezorgdheden terecht bij uw dossierbeheerder.
  • Actief optreden: wij trachten er steeds voor te zorgen dat u snel wordt verder geholpen en doen het nodige om het dossier niet nodeloos te laten aanslepen.
  • Expertise: onze advocaten zijn experten en blijven de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied verder opvolgen.

U kan er op rekenen dat uw dossier van begin tot einde correct zal worden behandeld bij Advox advocaten.

Krachtig,  efficiënt, eerlijk en doelgericht.

zie ook: lichamelijke schade, verzekeringen

 

Advox bekijkt uw dossier empathisch én zakelijk. We begeleiden u met een duidelijke en allesomvattende strategie, die we samen met u uittekenen. Krachtig, efficiënt, eerlijk en doelgericht. Kortom: Recht voor ú.'

Stel ons uw vraag

Stap 1 van 3