Recht voor ú

Stormschade

Stormschade

Jaarlijks trekken meerdere stormen over ons land. Ze lijken wel het nieuwe normaal en komen in alle seizoenen voor. Dit natuurgeweld brengt vaak heel wat schade met zich mee. U vraagt zich af wie die schade zal vergoeden. Moet u uw buur aanspreken? Wat doet de verzekeringsmaatschappij?

U stelt de dag na de storm vast dat een tak op uw voertuig is gevallen of dat het dak van het tuinhuis van de buren in uw vijver terecht is gekomen… Om vervolgens te moeten horen van de verzekering dat zij bij dergelijke stormen geen vergoeding uitkeren. Vele vragen rijzen. Is een storm altijd een situatie van overmacht? Hoe wordt dit juridisch vertaald? Was de boom van de buurman wel goed onderhouden? Welke verzekering kan worden aangesproken? Is er tussenkomst van het rampenfonds?

Advox advocaten bekijkt welke opties u heeft om uw schade vergoed te krijgen. U verwacht terecht een begeleiding van gespecialiseerde advocaten zowel voor, tijdens en na een eventuele gerechtelijke procedure. Wij bekijken samen met u welke concrete stappen moeten worden genomen. Wij maken een inschatting van uw kansen. Bij Advox advocaten kiest u voor een behandeling op maat.

Hierbij garanderen wij:

  • Eerlijke en heldere communicatie: u wordt actief bij het dossier betrokken en kan steeds met uw bezorgdheden terecht bij uw dossierbeheerder.
  • Actief optreden: wij trachten er steeds voor te zorgen dat u snel verder geholpen en doen het nodige om het dossier niet nodeloos te laten aanslepen.
  • Expertise: onze advocaten zijn experten en blijven de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied verder opvolgen.

U kan er op rekenen dat uw dossier van begin tot einde correct zal worden behandeld bij Advox advocaten.

Krachtig,  efficiënt, eerlijk en doelgericht.

zie ook: verzekeringen

 

Advox bekijkt uw dossier empathisch én zakelijk. We begeleiden u met een duidelijke en allesomvattende strategie, die we samen met u uittekenen. Krachtig, efficiënt, eerlijk en doelgericht. Kortom: Recht voor ú.'

Stel ons uw vraag

Stap 1 van 3